HARMONIZACIJA OBITELJSKOG STABLA

HARMONIZACIJA OBITELJSKOG STABLA kroz PLES PREDAKA je proces koji olakšava energetsko
obnavljanje i harmonizaciju  genetskih veza; osvještavanje i integraciju sjenovitih, odbačenih, potisnutih djelova i uravnoteženje obiteljskog stabla. Prepuštajući se tom univerzalnom pokretu Duha, dozvoljavamo dubokim odgovorima na važna životna pitanja, da sami izrone na površinu. Rezultat je poboljšana sposobnost kanaliziranja Mudrosti Duha u svakodnevnom životu.

"Šamanski pogled je da su Duh i Preci isto... organski smo povezani bezvremenskom ciklusu reinkarnacija koje reguliraju sve aspekte prirode. Negdje u razvoju zapadne kulture izgubili smo zahvalnost za važnost tih genetskih, organskih veza. Udaljili smo se od našeg odnosa prema mudrosti predaka.
Umjesto toga, čovječanstvo je počelo prihvatati različite oblike religije, možda i zato što religija obećava život nakon smrti. U međuvremenu, u ovom životu, ljudi se često osjećaju duhovno rascjepkani i nepotpuni. Vjerovanje u budući koncept duha polako je smanjilo našu sposobnost otkrivanja mudrosti ... Ponovno uspostavljanje naše sposobnosti kultiviranja duboke mudrosti čini se da je izravno povezano s ponovnim doživljavanjem jedinstva individualne evolucije i evolucije predaka.

Sopstvo koje tražimo nije jedno samostalno, nego jedno dublje, kolektivno 'evolucijsko Sopstvo' ... organska mudrost koja se pojavljuje kada integriramo i utjelovimo duhovne živote naših predaka.

Šamanska duhovnost je ukorijenjena u uvjerenju da je duša vječna i nikada ne umire. Dakle, preci su povijesne manifestacije naše vječno evolutivne duše. Preci čine vlakna koja sačinjavaju ono što nazivamo mudrost, Mudrost Velike Duše." Wilbert Alix, Direktor Trance Dance International
 
helenagaia.blogspot.com; gaiatrancedance.blogspot.com, 095 890 1371, gaiaistra@gmail.com

Helena Gaia Petrović
Iza sebe ima više od 25 godina iskustva u prakticiranju Tai Ji Quana (crni pojas 2. Duan), Qi Gonga, Yoge i duhovnih plesova i certificirana je učiteljica tih metoda. Zadnjih 15 godina aktivno istražuje metode iscjeljivanja i razvoja svijesti s naglaskom na pokretu i zvuku kao putu osobnog razvoja. Pokrenula je Tai Ji Quan u Istri i godine 1999. osnovala je Tai Chi klub Pula - Centar Yuan Tong. Osnivačica je i Centra Gaia Holistic - za poboljšanje kvalitete života, razvoj svijesti i kreativnih  potencijala, gdje vodi satove Yoge, Reiki tečajeve i OMMMotion Lab, facilitira plesno-energetske radionice i individualne procese. Majka je tri sina i zagovornica prirodnog poroda i certificirana DONA doula .


Kontakt: 
00385 (0)95 890 1371
gaiaistra@gmail.com 
helenagaia.blogspot.comNema komentara:

Objavi komentar